Skip to content
WIE ZIJN WIJ     OFFERTE     REFERENTIES     PROJECTEN     CONTACT

Uw eisen en wensen vormen ons uitgangspunt. Wij werken met u als team samen en denken tot in de details met u mee. Wij zetten ons kennis en ervaring in met als doel: het realiseren van uw wens met hoogstaande kwaliteit en een scherpe prijs. Waar mogelijk en gewenst kiezen we voor duurzame oplossingen. We maken gebruik van duurzame bouwmaterialen en kiezen vaak voor aanvullende duurzame energievoorzieningen en besparingsmethoden.

In het traject doorlopen we met u de volgende stappen:

  1. We gaan met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken, eventueel met een architect.
  2. U ontvangt een vrijblijvende offerte van ons met een volledig overzicht van alle kosten. Eventueel kunnen we constructieberekeningen laten maken door een constructeur.
  3. Voordat u de offerte heeft geaccepteerd, bespreken we met u wat de prioriteit heeft en binnen welk tijdsbestek het werk gerealiseerd moet worden. Het is ons taak het project binnen de afgesproken kwaliteit, planning en budget te realiseren.
  4. Omdat het uw project is, blijft u tijdens het gehele project betrokken bij alle belangrijke beslissingen. We bespreken voortdurend de voortgang van het project met u. Daarbij adviseren en overleggen we over details en nemen we eventuele wijzigingen direct mee in de verdere uitvoering.
Back To Top